Moocall ellés előjelző szenzor

125.750 Ft

A Moocall figyeli a vemhes tehenet, amíg Ön mást csinál a telepen. Nem kell aggódnia, amikor a tehénnek szüksége van Önre, tudni fogja.
A szenzor követi a méh összehúzódásokat, és pontosan megmondja, hogy mikor születik a borjú. Aztán két órával és 1 órával a várható ellés előtt 2 különböző telefonszámra küld sms-t, ezzel gondoskodik róla, hogy ott legyen az ellésnél.
Ezzel egyidejűleg a megadott e-mail címekre, illetve az applikációba is értesítést küldünk.

Előnyök:

  • 1 órával a várható ellés előtt figyelmeztet az ellésre sms-ben, e-mailben, és app üzenetben
  • Újratölthető akkumulátor, ami legalább 4 héten keresztül működőképes
  • Ingyenes magyar nyelvű alkalmazás, ami állománykezelő, közösségi oldal és készülék menedzsment is egyben
  • Farokról való leesés jelzése
  • Megújult nem-csúszós piros szilikon betét
Kategória:

Leírás

Beavatkozásmentes, farokra rögzített szenzor, ami másodpercenként több száz adatot gyűjt össze. Pontosan előre jelzi a tehén várható ellését a farok finom mozgása alapján (de nem a farok emelgetése), amit az vált ki, amikor a borjú szülőútba kerül, és azon áthalad.

Amikor a farok finom rezgése egy bizonyos intenzitást ér el, SMS-t küld a megadott telefonszámokra, 2 órával és 1 órával a várható ellés előtt.

Az első jelzésnél még nincs látható jele az ellésnek, a 2. jelzésnél már látható jeleinek kell lenni az ellés megindulásának pl. láb burok kint, lábvégek láthatóak. Ha ilyen nincs, akkor kell ránézni az állatra, hogy nincs-e elakadás. Ha igen, akkor gyorsan be lehet avatkozni, ezzel megmenteni a borjút.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Moocall ellés előjelző szenzor” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1 × 4 =